Oj oj

Jaha nu får man ju be om ursäkt. Har glömt bort att skriva nya inlägg. Men jag har inte så mycket att skriva om. Vi har inte gjort så mycket sedan sist jag skrev här. Jag jobbar om dagarna och tar hand om martina före eller efter jobbet. Och vädret har inte varit det bästa heller, så vi har inte kunnat åka någonstan å shopa eller så. Idag har det varit ett redigt skitväder. Men nu ikväll har det kommit in mild luft som smälter bort all snö som har kommit idag. Ärligt tallat så är jag trött på snön för den här gången, vill ha vår  nu.

God natt...

Stor flicka

igår var vi på BVC för att mätta, väga och vacinera Martina. Så nu väger hon 6105 gram och är 63 cm lång. Men att få sprutorna var inte lika kul tyckte hon. Men med lite tröstande så gick det snabbt över. Och idag har hon inte varit grinig eller mer trött än vanligt, så vi får se imorgon om hon verkar vara som vanligt eller inte. Och i morgon ska vi på kalas för Jessica och Lennarth fyller eller har nyss fyllt år, Ska bli trevligt. Jag fick förlängt 1 månad till på jobbet. Så till sista Februari har jag till nu, å det känns bra. Så nästa gång tror jag dom måste ge mig fast jobb, för då har jag varit där mer än 6 månader. Eller så kan dom kicka mig. Men som det är nu så har vi mycket att göra, så man får hoppas det håller i sig ett bra tag till.

Fredag kväll

Jaha då har man jobbat för första gången för i år. Men som jag skrev så blev det en mjukstart. Men det var jävligt segt vid 21-22 tiden, då var jag lite sliten men det gick iaf. Idag så har vi köpt en väska till våran systemkamera. Det blev en NIKON orginalväska. Den var rymligast av dom jag kollade på och billigast faktiskt. Så nu kan vi skydda våran kamera. Nästa sak får bli en ordentlig blixt. Frågade lite om en dom hade , den kostade 1795 men jag kunnde få den föe 1500. Men vi har inga pengar just nu. Om man ville ha nikons orginalblixt så skulle den kosta 2995. Det var ingen skillnad på vad man kunde göra med blixtarna. Så vi ska spara till en sådan nu tror jag. Nu ikväll har vi varit hos Gittan å Thomas å käkat årets första pizza med. Det va gott. Fan jag hade ingen öl hemma idag så gick fick ta en liten dooleys ist, inte dummt det heller. Och du!! Akta dig för kyllan, den kan vara kall.

Va vad??

Hej igen! Idag har jag lagt ut en massa kläder efter Martina som hon inte kan ha. Hoppas någon vill köpa det. Annars så får vi bara släna det vilket känns lite onödigt. Sen sist har det inte hänt mycket. Har sett 2 filmer. Brüno och Flickan som lekte med elden. Brüno var sådär. Lite rolig men inte mycket mer. Flickan som lekte med elden var hyfsat spännande, men ganska förutsägbar. Men det är ju alla sådana filmer tycker jag. Senare idag ska vi gå till svärföräldrarna och käka lite mat. På torsdag är det dags att jobba igen. Gutt att man börjar med eftermiddag. vilket innebär att jag bara jobbar på torsdag och är sen ledig på fredag. Kan det bli bättre? Over and out........

Kallt som fan

Idag har vi varit ute och gått i stan i några timmar. Tar ju lite längra tid när man är inne i butikerna å glor lite också. Som sagt vi hade ca -4 och lite blåst. Men eftersom vi bor precis vid vattnet, alltså Landskrona ligger vid vattnet. Så blir luften 10 gånger kallare. Så det känndes som -20 ist. Men men.  Vi köpte ett nytt objektiv idag för mina föddelsedagspengar jag hade fått. Plus att det var rea på objektivet. Köpte ett Tamron 70 - 300mm, å fan vad när man kommer sakerna på långt håll nu GUTT. Julgrannen har vi plockat ner idag, så nu är julen slut för oss. Annars idag har vi inte gjort så mycket. Thats it.

Ett nytt år är här

Jaha har ni avlaggt några nåyrsloften nu då. Det har inte jag kan jag säga iaf. Undra vad man ska hitta på detta år? Jag har ju redan gift mig, skaffat barn och annat boende. Så undra vad man ska göra detta året HAHAHA. Har ni något som ni ska göra under detta året??Idag har det varit en redigt slappar dag. Man måste ju inleda året lungt. Ska nog försöka hugga ner granen sen. För nu tycker vi att julen är över så då behöver den inte stå kvar mer. Desutom så får vi mer plats i rummet också. nähä nu ska jag göra inget alls ett tag så får vi se om andan faller på. KRAM och GOD FORTSÄTTNING på nya ÅRET 

RSS 2.0