Sista dagen för i år

Oj nu har jag ju glömt skriva på ett tag. Det som hänt sen senast är att vi har firat julafton hos svärmor och svärfar. Och efter dess så har vi fixat i klädkammaren så nu är det mycket bättre och snyggare. Även i våran garderob i sovrummet har vi gjort om. Så nu har vi flyttat in dataskåpet i garderoben för den datan funkar inte som den ska, så då får den stå där. Eftersom vi flyttade på det skåpet har vi fått större plats i storarummet vilket ger rummet större yta. Vi har även köpt en ny tv-bänk. Även den gav oss lite mer golvyta. Så nu ser vardagsrummet mycket större ut vilket är kul. Sista dagen för i år och jag fyller år idag. GRATTIS till mig, TACK. Och till sist vill jag önska alla en riktigt trevlig kväll och ett GOTT NYTT ÅR.

Julafton

Jaha om någon timme så är det julafton igen. Gud vad året har gått fort. Köpte dom sista julklapparna idag på center syd. Det var ganska mycket folk där idag, undra varför. Så imorgon ska vi till Gittan och Thomas. ´Gunnel och Gunnar kommer och även Maj - Britt Och Åke. Så vi blir inte så många. Fast det kommer låta som om vi är 50 pers ändån. Undra varför. Jag mår bättre idag också. Så det börjar ge med sig nu, vilket är skönt. Nu kan man svälja ordentligt igen. Fast det är inte roligt på morgonen när allt snor å skit samlat sig i näsan och halsen ska upp. Det är fan tjokare än cement på morgonen, helt sant. Nä nu ska jag gå å lägga mig så det är julafton nästa gång jag slår upp ögonen. GOD JUL på er.

Hemma idag

Nej det blir inte att jag går till jobbet idag. Jag är bättre men jag ligger precis under febergränsen. Så det blir att vara hemma och ta det lungt ist. Trist men vad ska man göra. Wio spelar sims 3 just nu å jag vagar Martina i sin stol så hon ska somna. Solen lyser ute idag. Skönt det iaf så det inte snöar en massa igen. Hej på er.

Tråkigt att va sjuk

Som sagt tråkigt att va sjuk. Men som tur är så håller det på att gå över redan. Men jag kunnde inte följa med Martina på hennes babysim idag så mormor fick rycka in istället. Men jag vet i alla fall att Martina har dykt under vattnet idag, och det gick bra. Hon blev inte ledsen eller hostade vatten. Och hon hade sparkat som attan med benen också idag. Lite synd att man missade det. Men men. Det har kommit lite mer snö inatt. Mamma ringde och undrade om vi var insnöade, för hon hade hört att dom var ute och körde med bandvagnar i skåne pga snön. Inget jag har märkt av iaf. Nä nu ska jag ta och göra annat.

SJUK

Jaha då har man blivit sjuk igen. Var ju bara ca 2 månader sen sist jag var sjuk. Jag har kraftig huvudvärk tjock i halsen och lite snorig. NEJ det är inte svininfluensa. Hatar när folk tror det. Man kan faktisk bli förkyld eller få något annat skit i kroppen också. Jag jobbade idag ändån. Var jävligt segt mot slutet av dagen men det gick. Hade 38.0 i feber förut vilket är ganska högt för mig som ligger på ca 36,5 i vanliga fall. Men men det är bara å käka lite panodil så försvinner det till slut. I värsta fall får man väl gå till doktorn. Jupp mer spännande en så blir det inte idag.

Snö

Oj nu har jag ju glömt och skriva på några dagar. Igår onsdag snöade här iskåne. Och så fort det kommer en snöflinga så kör en massa skåningar i diket ;-) Själv så har jag fortfarande sommardäcken. Lite halt men jag kommer dit jag vill iaf. Annars har det inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Jobbet går bra, massa maskinproblem har vi dock haft. Men det kan ju inte vi göra något åt. Idag så var vi med Martina på bvc. Och hon hade gått upp en ca 300g på ca 2 veckor. Ca 60 lång och huvudet hade blivit lite störe. Hon fölljer sin kurva bra. Dock fortfarande lite mindre en genomsnittet. Men hon kom ju också 7 veckor för tidigt. Jobbar bara måndag och tisdag nästa vecka. Sen är jag ledig fram till den 7 januari. Då jobbar jag torsdag eftermiddag. och ledig fredag, GÖTT. Nä nu ska jag mysa lite med min härliga fru. Martina sover i sin säng så då får man passa på.

Bad

Idag har vi familjen andersson varit på babysim. Och det gick bra idag med. Efter simningen blir hon så trött så trött. Nästa gång ska vi se om hon vill prova vara under vattnet. Det var någr som  testade idag men det var inte så kul. Imorgon är det dags att jobba igen, som tur är så är det förmiddag denna vecka. Vi var i stan och köpte flera julklappar igår. Så nu har vi nog köpt till alla.  nä nu kommer jag inte på mer.

Jul jul stråland jul.

Idag har vi varit på väla köpcentrum och ikea. Som vanligt till varenda julafton har man ingen anning om vad man ska köpa till alla i julklapp. Vi hittade några i alla fall så nu är det bara en jävla massa kvar. Köpte ett praktiskt litet databord till min bärbara, samma bord som wio redan har till sin bärbara. Så nu kan jag också sitta i soffan och glo på tv och samtidigt pilla med datan. Annars har det inte hänt så mycket. Jo föresten det hände en sak på jobbet i torsdags. Vi har en kraftig kvinna som har kraftig hosta som hon typ alltid har. Hon iaf hosta så kraftigt så hon tuppa av å ramla omkul. Hon fick åka hem efter det sen. Men nu har jag inget mer å skriva. Kram på er.

Wio i löve you and you 2 martina.

Hej alla glada.

Hej nu är det dags för en blogg till mig med tyckte wio, så nu har hon fixat denna åt mig. Så någon gång om året ska jag försöka skriva något i alla fall ;) Inte för att jag vet vad jag ska skriva om. Men det ska nog lösa sig det med ska ni se. Idag eller ja nu är det ju igår. Har inte gjort so himla mycket hemma. Sen var det dags att jobba. På jobbet gick det bra , vi körde 40 plus mot målet, så det var ju bra. Annars har det varit en bra. Nä nu ska jag gå och lägga mig, för klockan är ca 00:35. Men men sov gott med er.

test av färg

test av text färg

Kjelles Blogg !!!!!!

kjelles blogg !!!!!!!!!!

RSS 2.0